AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-goalgetter: ‘Weet zeker dat ik hier een succes kan worden’

Chuba Akpom weet dat hij nog meer in zijn mars heeft dan hij heeft laten zien. Gisteren was de Engelse aanvaller weer belangrijk voor Ajax met de 1-1 die hij wist binnen te werken tegen Almere City.

“Je moet je focussen op de dingen waar je invloed op hebt, de rest is alleen maar afleiding”, vertelt Akpom op de persconferentie na het gelijkspel in Almere. “Ik denk alleen maar aan het helpen van dit team als ik het veld in kom. Dit gevoel doet me wel denken aan vorig seizoen. Ik heb nog niet eens vijftig procent van mijn potentie laten zien bij Ajax. Ik draai nu warm en weet zeker dat ik hier een succes kan worden.”

“Ik probeer er altijd klaar voor te zijn, dat is mijn motto. Dat heb ik m’n hele carrière gedaan”, vervolgt de aanvaller. “Ik heb altijd proberen te denken: hoe kan ik een impact maken als ik het veld op kom? Het afgelopen seizoen heb ik veel gescoord, en dat wil ik nu ook”, besluit de spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.