AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Toptransfer lonkt voor bekritiseerde Brian Brobbey’

Ajax-watcher Mike Verweij denkt dat er een toptransfer in het verschiet ligt voor spits Brian Brobbey. Hij verwacht dat vooral clubs uit de Premier League zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten houden. Hij stelt dat vanwege zijn goede spel in het Europa League-duel van Ajax tegen Brighton.

Ajax verloor donderdag met 0-2 van de Engelse subtopper, al had Brobbey wel de mogelijkheid om de Amsterdammers van de nul af te krijgen. De spits scoorde uiteindelijk niet tegen Brighton, maar kon wel rekenen op een aantal lovende kritieken. “Alle Engelse verdedigers en ook manager De Zerbi zei na afloop dat die Brobbey een geweldige spits is”, vertelt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Vooral zijn fysiek geeft Brobbey veel voordeel vindt Verweij. “Met zijn kracht maakt hij toch heel veel indruk.” De Ajax-international verwacht dan ook dat de toekomst van de spits in de Premier League ligt. “Ik denk echt dat er Engelse clubs komen die heel veel voor hem gaan betalen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.