AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voormalig Ajacied gefileerd: ‘Denk niet dat je Ronaldinho of Zidane bent’

Voormalig voetballer Dimitri Berbatov ergert zich mateloos aan Manchester United-winger Antony. Volgens hem geniet hij namelijk een voorkeurspositie in het team van manager Erik ten Hag.

Tegenover het Spaanse medium zegt hij het volgende: “Iedereen weet dat Ten Hag van Antony houdt. Ook omdat ze samen hebben gewerkt bij Ajax”, begint hij. “Het is duidelijk dat hij een zwak heeft voor Antony en dat hij hem altijd wil laten spelen. Antony doet echt alleen domme dingen. Je bent zo snel man, doe er eens iets mee. Als je je zelfvertrouwen terug hebt en meer laat zien op het veld, dan kan je pas opscheppen.”

Berbatov heeft het idee dat de Braziliaan enorm naast zijn schoenen loopt. “Het moment dat jij gaat denken dat je Ronaldinho of Zinedine Zidane, dan ga je het nog tien keer moeilijker krijgen”, weet de Bulgaar. “Zo simpel is het. Blijf gedisciplineerd en vol in de focus. Zo moeilijk is het niet, dan gaat het vanzelf beter lopen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.