AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Steijn: ‘Voelde me ook weleens eenzaam bij Ajax’

Voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn kan zich voorstellen dat Chuba Akpom zich weleens eenzaam heeft gevoeld bij Ajax. Journalist Kees Jansma had afgelopen week een gesprek met de ontslagen oefenmeester.

“Het ging over het woordje eenzaamheid”, zegt Jansma bij Veronica. “Steijn zei: het kan dat hij zich eenzaam heeft gevoeld, dat heb ik me ook weleens gevoeld bij Ajax. Dat ging over de situatie dat er langs elkaar heen werd gewerkt (met Sven Mislintat, red.). Punt uit, klaar. Het is ook niet top, zonder gezin in een hotel.”

Steijn zat zondag op de tribune bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Twente (1-1). Jansma: “Hoe hij oogde? Prima. Hij stond uitbundig te juichen toen zijn zoon (Sem, red.) de strafschop beheerst binnenschoot. Hij was hartstikke vrolijk, dat ging goed”, aldus Jansma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.