AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Dusan Tadic: ‘Laat dit voor alle Ajacieden een waarschuwing zijn’

Dusan Tadic ziet de situatie bij zijn oude club Ajax met lede ogen aan. In een gesprek met De Telegraaf reageert de Servische aanvaller op het verval van de Amsterdammers. Hij koos ervoor om deze zomer te vertrekken zen zijn loopbaan voor te zetten bij het Turkse Fenerbahce.

“Het zou voor alle Ajacieden ook een waarschuwing moeten zijn dat je alleen als collectief successen kunt boeken”, zegt hij tegenover De Telegraaf. “Iedereen die van Ajax houdt en de club in zijn hart draagt, voelt teleurstelling en pijn.

Maar soms gebeuren dingen in het leven met een reden: om sommige dingen te leren waarderen en respecteren”, vervolgt Tadic. “In Turkije is iedereen in shock door de prestaties van Ajax, zoals de hele wereld verbijsterd is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.