AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax mengt zich in de strijd om speler van Partizan Belgrado’

Ajax heeft interesse in het grote talent Matija Popović. Hier maakt het Spaanse medium Relevo melding van. Hij staat onder contract bij het Servische Partizan Belgrado, maar er liggen wel meer kapers voor hem op de  kust.

Hij is een aanvallende middenvelder die een grote toekomst wordt voorspeld in Servië. Momenteel is hij dus actief voor Partizan, maar per 1 januari zal Popović transfervrij zijn. De jeugdinternational gaat dus vertrekken uit Belgrado, waardoor geïnteresseerde clubs uit hun holletje kruipen. Zo maakt AC Milan al serieus werk van de komst van het talent in januari, zo klinkt het.

Naast Milan wordt ook de naam van Ajax genoemd als geïnteresseerde partij, net als grootmachten FC Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen. Hoe concreet de interesse van Ajax is en of de Amsterdammers überhaupt kans maken op de handtekening van Popović, is niet duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.