AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil veertig miljoen euro vangen van Al Ettifaq’

Ajax wil de hoofdprijs vangen voor haar aanvoerder Steven Bergwijn. Al Ettifaq wil in de winter zaken doen met de Amsterdammers, die maar liefst veertig miljoen voor hem willen vangen. Hier maakt sportjournalist Valentijn Driessen melding van in het programma ‘Vandaag Inside’.

“Daar willen ze wel geld voor hebben. Ze hopen hem voor veertig miljoen euro te verkopen”, stelt de chef voetbal van De Telegraaf. Die transfersom wekt grote verbazing aan tafel. “Hij brengt nu niets”, stelt Johan Derksen. “Je mag van Bergwijn verwachten dat hij het elftal op sleeptouw neemt, maar hij moppert alleen maar dat mensen kritiek hebben op zijn aanvoerderschap.”

Volgens de NOS heeft Al Ettifaq zich bij Ajax gemeld voor Bergwijn. De Oranje-international zou niet onwelwillend tegenover een winterse transfer staan. Bij de Saudische club is Steven Gerrard manager en staan onder meer Jordan Henderson en Georginio Wijnaldum onder contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.