AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester City wil pijlsnel toeslaan bij Ajax’

Manchester City wil Ajax-talent Gabriël Misehouy graag naar Engeland halen. De Amsterdammers proberen het contract van de jongeling al maandenlang te verlengen maar kende hierin nog geen succes.

Volgens het Algemeen Dagblad zou The City Group, het bedrijf achter de enorme club, de interesse ook daadwerkelijk bij Ajax kenbaar hebben gemaakt. Klaas-Jan Huntelaar zou al maanden bezig zijn geweest met de contractgesprekken met Misehouy voor een mogelijke verlenging, maar een doorbraak is er nog niet gekomen. De 18-jarige topscorer van Jong Ajax heeft nog een contract tot de zomer van 2024.

Ook heeft het verlengen van de contracten van Jorrel Hato en Idumbo Mazumbo nog altijd prioriteit binnen Ajax. Laatstgenoemde was vorig seizoen de meest waardevolle jeugdspeler bij de Amsterdammers. Mazumbo wordt nu echter nadrukkelijk gevolgd door AA Gent, de club die hij in 2021 achterliet voor Ajax. Ook het contract van Hato ligt nog op tafel. De verdediger wil graag verlengen en loopt nog op een jeugdcontract, maar niemand bij Ajax lijkt deze kwestie op te willen pakken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.