AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet afscheid nemen van Hedwiges Maduro’

Recordinternational Wesley Sneijder is van mening dat Ajax afscheid moet gaan nemen van Hedwiges Maduro. De voormalig middenvelder van de Amsterdammers heeft zich gestoord aan zijn houding na het ontslag van trainer Maurice Steijn.

Tegen Brighton & Hove Albion en PSV was Maduro hoofdverantwoordelijke en stelde gelijk dat ze het anders gingen doen. “Terwijl hij de veldtrainingen deed en zich veel bezighield met de tactiek. Dan is het toch vreemd dat je op het moment dat je assistent bent, niets tegen je hoofdtrainer zegt?”, reageert Sneijder verbaasd in Veronica Offside. “Dan ben je toch niet geschikt voor die rol? Nu ben je hoofdtrainer en ga je bijdehand lopen doen: ‘Ik ga het anders doen’.”

Volgens Sneijder moet nieuwe hoofdtrainer John van ‘t Schip niet verder met de assistent, die verweten wordt te hebben gelekt bij ESPN. “Als ik Van ‘t Schip was geweest, dan had ik gezegd: ‘Óf alles komt boven tafel, óf ik ga lekker met mijn eigen mensen verder”, aldus de voormalig Oranje-international. “Je kan nooit alles boven tafel krijgen, of Kenneth Perez moet opeens gaan praten over van wie hij alle informatie kreeg. Het is toch duidelijk dat het van heel dicht bij Maurice komt?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.