AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Steven Bergwijn: ‘Ik ben er een beetje klaar mee’

Steven Bergwijn is woedend na een nieuwe nederlaag van Ajax. De Amsterdammers staan inmiddels laatste in de Nederlandse Eredivisie. Hij is klaar met ‘de bommetjes’ die worden gegooid over zijn aanvoerderschap en mogelijke transfer naar Saudi-Arabië.

“De eerste helft spelen we gewoon goed”, begint Bergwijn nog positief tegenover de NOS. “We krijgen vijf of zes kansen, waarvan drie honderdprocentkansen. Als je die binnenschiet, wordt het een heel andere wedstrijd. In de tweede helft komen we gewoon wéér dramatisch uit de kleedkamer. Als we vertrouwen hebben, zie je wat we op de mat kunnen leggen.”

De aanvoerder van Ajax wijst op het feit dat er ‘een plan’ was tegen PSV, waarmee hij impliceert dat het daaraan schortte onder Maurice Steijn. “Elke voetballer heeft duidelijkheid nodig.” Toch ging het mis. “Ik probeer wel iedereen te bereiken, maar het is lastig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.