AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft een ongelooflijk gebrek aan kwaliteit’

Ajax ging  gisteren op bezoek bij het Engelse Brighton er kansloos met 2-0 af. De heren analytici Dick Advocaat en Wim Kieft zijn van mening dat interim-trainer Hedwiges Maduro hier maar weinig aan kon doen. Er is nu eenmaal een chronisch gebrek aan kwaliteit.

“Met name Ajax viel wederom tegen. Je kan er ook niet meer omheen dat de kwaliteit heel matig is. Je schiet niets met die andere accenten”, meent Kieft. Maduro zei voor het duel dat hij ‘andere accenten’ had geplaatst in de verdediging en aanval.

Het was donderdag geen gatenkaas tegen Brighton, maar toch waren de Amsterdammers geen moment in staat het de Engelsen lastig te maken. “Die accenten defensief zijn redelijk, maar aanvallend gebeurt er niets. Je hebt voorin de snelheid dat te doen en dat gebeurt niet. Je kan niet verwachten dat alles ineens beter is, maar het was niet geweldig vanavond”, meent Advocaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.