AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘PSV en Ajax verrassen met nieuwe naam op het middenveld’

Zowel Peter Bosz als Hedwiges Maduro lijken morgen in het duel tussen PSV en Ajax te gaan kiezen voor een nieuwe naam op het middenveld. De kans is namelijk groot dat de Eindhovenaren zullen kiezen voor Guus Til en de Amsterdammers voor Branco van den Boomen. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Van den Boomen valt vooralsnog erg tegen bij Ajax, dat hem transfervrij oppikte bij Toulouse, maar zondag mag hij vermoedelijk vanaf het begin zijn opwachting gaan maken. Uitgerekend tegen zijn ‘oude liefde’ PSV. Kenneth Taylor is het verwachte slachtoffer. Benjamin Tahirovic – die de voorkeur krijgt boven Silvano Vos – en Steven Berghuis completeren de as.

Aldaar komen ze dus vermoedelijk Guus Til tegen. Bosz lijkt voor hem te gaan kiezen vanwege zijn kopkracht en loopvermogen- en acties. Hirving Lozano zal de geblesseerde Noa Lang vervangen op linksbuiten. De aftrap is om 14:30 uur in Eindhoven.

PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong en Lozano.
Ajax: Ramaj; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirovic, Van den Boomen, Berghuis; Forbs, Brobbey en Bergwijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.