AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Steijn wilde hem naar Ajax halen: ‘Dan hadden ze geen 17e gestaan’

Maurice Steijn had deze zomer een aardig wensenlijstje met spelers die hij naar Ajax wilde halen. Alleen kwam er geen één richting Amsterdam. Sven Mislintat bepaalde anders en dat is uitgelopen op een absolute ramp. Op het lijstje van Steijn stonden o.a Stefan de Vrij en Calvin Stengs. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van.

“Noa Lang, Jerdy Schouten, Nicolas Tagliafico, Calvin Stengs, Sergino Dest en Anwar El Ghazi sowieso”, somt Verweij op in de podcast Kick-Off. “Maar ook Stefan de Vrij is in beeld geweest, Nick Olij wilde Steijn halen, Tasos Douvikas is Ajax mee bezig geweest, maar die wilde Mislintat allemaal niet. Ook Pavlidis is genoemd en die doet het nu natuurlijk ook aardig bij AZ. De laatste naam was Thiago Almada van Atlanta United.”

Verweij is verbaasd dat Mislintat een streep door die namen zette. “Moet je kijken wat voor elftal je van deze spelers had kunnen maken”, meent hij. “Dat Pavlidis en De Vrij ook zo maar van tafel worden geveegd is natuurlijk wel heel pijnlijk. Met het elftal dat Steijn heeft aangedragen had je geen zeventiende gestaan en dan had je ook een hoop geld in je zak gehouden.”

Volgens de journalist is het onzin dat Steijn geen inspraak in transfers zou hebben. “Er gaat een hardnekkig gerucht natuurlijk dat hij zou hebben getekend dat hij geen inspraak zou hebben op transfers. Dat is pertinente onzin. Toen hij zijn sollicitatiegesprek had, is afgesproken dat alles in goed overleg zou gaan. Maar elke naam heeft Sven Mislintat weer van tafel geveegd.”

One thought on “Steijn wilde hem naar Ajax halen: ‘Dan hadden ze geen 17e gestaan’

  1. Wist Verweij dat al lang? Weet de pers zo ie zo al veel dingen eerder?
    van wie? en kan AJAX Sven Mislintat aanklagen voor erg slecht presteren? het zal toch vast in zijn contract staan dat hij goed moet handelen? En Steijn kwam toch naar AJAX omdat hij altijd zo goed presteerde! altijd beter dan je mag verwachten volgens Sven!!!
    Wie gaf hem de goedkeuring om zo eigenzinnig te opereren?
    kan AJAX hem ook aanklagen? Dan krijgen we nog een hoop terug zou je denken!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.