AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Er zitten zoveel kutspelers bij Ajax’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart is het niet helemaal eens met het ontslag van Maurice Steijn bij Ajax. Vanwege de erbarmelijke resultaten en spel van de Amsterdammers was het gisteren einde oefening voor de oefenmeester.

“Natuurlijk: als je zo laag staat met Ajax, dan weet je gewoon hoe laat het is. Na het verlies van gisteren wist je eigenlijk al wat er zou gebeuren. Dan word je er normaal gesproken uit getrapt, om het zo te zeggen”, zegt hij bij Rondo op Ziggo Sport.

Van der Vaart baalt van het scheiden van de wegen van de trainer en club. “Ik heb wel heel erg te doen met Steijn, omdat er zoveel kutspelers zijn. Sorry voor mijn taalgebruik. Dat kon hij niet en dan word je ontslagen, helaas. Ik had hem het succes gegund.”

“Hij is op het verkeerde moment trainer geworden van Ajax. Je kunt hem eigenlijk niets verwijten”, vervolgt Van der Vaart in het praatprogramma. “Noem me een van de twaalf aankopen van wie je denkt: Top. Als wij 115 miljoen euro mochten uitgeven, zouden we kampioen worden”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.