AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Recordinternational looft Feyenoorder: ‘Zo’n type mist Ajax’

Recordinternational Wesley Sneijder heeft lovende woorden over voor Feyenoord-middenvelder Quenten Timber. Hij noemt hem zelfs de allerbelangrijkste speler in het team van Arne Slot.

Santiago Gimenez en Calvin Stengs worden in Veronica Offside bestempeld als de absolute smaakmakers bij Feyenoord. Sneijder gaat daar tot op zekere hoogte in mee. Maar: “Ik blijf erbij: Timber is de allerbelangrijkste speler voor Feyenoord”, begint hij zijn lofzang. “Hij zit echt overal tussen. Hij zorgt ervoor dat Feyenoord steeds weer aan de bal komt op de helft van de tegenstander. Dat doet hij niet alleen in het begin van de wedstrijd, maar ook nog in minuut 85.”

“Zo’n speler mis je op dit moment bij Ajax”, vervolgt Sneijder. “Dit soort types, die strijd kunnen leveren, mis je op het middenveld bij Ajax.” Wim Kieft denkt dat de aanwezigheid van Slot Timber goed doet. “Hij had iets gemakzuchtigs in zich, hetgeen wat Orkun Kökcü in het begin ook had.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.