AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Louis van Gaal grijpt naast gedroomde opvolger Steijn’

Het ziet er niet naar uit dat Mitchell van der Gaag op korte termijn aan de slag zal gaan bij Ajax. Volgens het Engelse medium ‘The Daily Mail’ is de kans namelijk onwaarschijnlijk dat hij Manchester United zal gaan verlaten. Hij is daar momenteel assistent van manager Erik ten Hag.

zou eerder deze maand, nog voordat Maurice Steijn officieel was ontslagen, al benaderd zijn door Ajax. De Daily Mirror sprak van ‘positieve signalen’ over een mogelijke overstap van Van der Gaag naar Ajax, maar volgens de Daily Mail wil Ten Hag hem dolgraag in Manchester houden. Van der Gaag zou alleen kunnen vertrekken als hij dat zelf eist, een scenario dat wordt beschreven als onwaarschijnlijk.

Ook de Daily Mirror schrijft dat Van der Gaag niet bij Ajax aan de slag zal gaan. Hij heeft de clubleiding van Manchester United verzekerd dat hij nergens heen gaat, zo klinkt het. Louis van Gaal zou hem zien als ‘ideale kandidaat’, maar Van der Gaag blijft trouw aan Ten Hag. Daarom richt Ajax zich nu op John van ‘t Schip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.