AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voormalig reserve: ‘Als je daar naar kijkt is dit wel het slechtste Ajax ooit ja’

Zakaria Labyad neemt het aanstaande zondag met FC Utrecht op tegen zijn oude werkgever Ajax. In 2018 maakte hij de overstap naar Amsterdam en ziet dat het daar net als in Utrecht erg onrustig is op het moment.

“Ik heb er vier jaar gespeeld. Ik kan daar moeilijk over oordelen. Ik denk wel dat ik in die vier jaar een heel goede selectie heb mogen meemaken daar. Maar als je puur naar resultaat kijkt, is dit wel het slechtste Ajax ooit ja”, zegt de Marokkaan in gesprek met VoetbalPrimeur.

“Natuurlijk, als je vier jaar lang bij een club heb gespeeld, dan doet het wel wat met je. Maar zij zijn verder gegaan en ik ben ook verder gegaan. Voor beide is dat nog niet goed uitgepakt….” “Ik denk dat Ajax er wel bovenop komt. Ze hebben de kwaliteiten. Zeker voorin, met Bergwijn, Brobbey en Berghuis. Dat zijn klasse voetballers. Verder zijn het ook voor mij veel nieuwelingen”, aldus Labyad tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.