AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Maurice Steijn is binnen enkele weken weg bij Ajax’

Willem van Hanegem denkt dat Maurice Steijn de kerst bij Ajax niet zal gaan halen. Hij zou daarentegen ook niet weten wie hem zou moeten gaan opvolgen. Er is in Amsterdam sprake van een ongekende grote crisis.

Hij spreekt bij de Willem & Wessel-Podcast over de positie van Steijn. Ajax speelt zondag de degradatiekraker tegen FC Utrecht. “Ik denk niet dat hij over een paar weken nog trainer van Ajax is”, meent de oud-speler. “Het gaat er wel echt iedere dag over op de televisie. Dan wordt er steeds gevraagd: wanneer gaat hij weg?”

De roep om het vertrek van Steijn is inmiddels groot, maar een vertrek van de trainer lost de problemen van de Amsterdammers niet op, aldus Van Hanegem. “Maar de vraag is wel: wie zouden ze dan moeten nemen als trainer?”, meent de analist.

Steijn werd deze week op Ibiza gespot en daar kan Van Hanegem zich weinig bij voorstellen gezien de situatie bij Ajax. “Ik begrijp ook niet dat je dat gaat doen. Wij zijn ooit met Feyenoord naar Ibiza geweest in 1970, na het winnen van de Europa Cup I. Toen was er nog niets, daarom was dat zo heerlijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.