AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Louis van Gaal gaat voor Ajax in gesprek met AZ’

Louis van Gaal gaat als adviseur van Ajax in gesprek met AZ om te kijken of Alex Kroes eerder aan de slag kan gaan bij de Amsterdamse club. Hier maakt sportmarkerteer Chris Woerts melding van in het programma Vandaag Inside.

De Noord-Hollandse Eredivisie-rivalen gaan donderdag om tafel. Namens AZ schuiven Robert Eenhoorn en René Nelissen aan, Ajax stuurt – naast Van Gaal zelf – ook rvc-voorzitter Michael van Praag. De Amsterdammers hopen het concurrentiebeding te schrappen, waardoor Kroes eerder dan in maart 2024 aan de slag kan als algemeen directeur.

“Uit respect voor Van Gaal, wat hij bij AZ heeft gedaan, lijkt er een opening te komen dat Kroes eerder kan beginnen bij Ajax. Louis staat er heel goed op bij AZ”, aldus Woerts. Van Gaal – en achter de schermen ook Kroes – zijn druk bezig om orde in de chaos te scheppen in de Johan Cruijff Arena. Zo is Marijn Beuker in beeld als nieuwe directeur voetbal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.