AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldde zich in de zomer voor Oranje-uitblinker’

Ajax meldde zich in de zomer voor AZ-middenvelder Tijjani Reijnders maar hij koos uiteindelijk voor een buitenlandse avontuur bij AC Milan. Journalist Mike Verweij gaat nu in op de vraag waarom het niet tot een transfer naar Amsterdam is gekomen.

“Ik denk niet dat er een moment is geweest dat Ajax Reijnders makkelijk binnen had kunnen halen”, vertelt Verweij in Kick-Off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Ajax had zich wel bij hem en zijn management – dat is zijn vader Martin Reijnders – gemeld, maar AZ verkoopt liever niet aan Ajax”, aldus de clubwatcher. “Dat was destijds al bijna niet meer te doen, dan had Ajax echt heel veel geld moeten uitgeven.”

Reijnders maakte voor negentien miljoen euro de overstap van AZ naar AC Milan. Ajax schakelde door, maar de transferkeuzes lijken tot dusver weinig gelukkig. “Als je ziet wat er daarna allemaal aan C-garnituur is uitgegeven, dan had je het misschien wel kunnen en misschien wel moeten doen. Maar ik denk dat hij aardig is terechtgekomen bij AC Milan”, gaat Verweij verder over Reijnders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.