AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Louis van Gaal gaat hem naar Ajax halen’

De analisten Rene van der Gijp en Johan Derksen hebben met verbazing gekeken naar het optreden van Frans Hoek in het programma ‘Studio Voetbal’.

Volgens Van der Gijp was het voor de kijkcijfers geen beste zet om Hoek meteen aan het woord te laten. “Het is altijd wel handig om het eerste half uur met Hoek te beginnen. Dan weet je in ieder geval dat al je kijkers weg zijn”, grapt hij maandagavond in Vandaag Inside. “Ze kunnen daar vijfduizend man aan publiek neerzetten, maar zolang professor dokter Hoek er zit, kijkt er geen hond”, voegt Derksen toe. “Als je Hoek uitnodigt, dan ben je ten einde raad.”

Derksen verwacht dat Hoek binnenkort Louis van Gaal achterna gaat. “Ik kijk er niet van op als Van Gaal hem naar Ajax haalt om Ajax weer op te bouwen”, meent hij. Van der Gijp ‘vreest’ hetzelfde. “Dat gaat weer gebeuren. En als we niet uitkijken Andries Jonker ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.