AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Perez afgemaakt in eigen land: ‘Volkomen onredelijk, dit gaat te ver’

De grove kritiek van analist Kenneth Perez op het presteren van Ajax-speler Anton Gaaei is in zijn eigen land slecht gevallen. David Nielsen, collega-analist bij het Deense TV2, vindt zijn uitspraken namelijk ‘volkomen onredelijk’. Ook de Deense bondscoach heeft gereageerd.

“Het is volkomen onredelijk dat Perez een jonge, twintigjarige speler verplettert. Daarom wil ik reageren”, doet Nielsen zijn beklag tegenover Ekstra Bladet. “Als televisie-experts hebben we relatief veel macht, maar óók verantwoordelijkheid.”

“Als het persoonlijk wordt, begeef je je op glad ijs”, vervolgt Nielsen. “Ik hoorde Perez zeggen dat Gaaei een flopaankoop is en nooit goed genoeg zal zijn voor Ajax. Dat gaat veel en veel te ver naar mijn smaak.”

In gesprek met Bold.dk doet ook bondscoach Kasper Hjulmand een duit in het zakje. “Het is niet direct aan Kenneth gericht, maar het zegt veel over de manier waarop we met elkaar omgaan. Zo persoonlijk en neerbuigend, dat is onnodig. Het moet professioneler.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.