AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij heeft me nog niet gebeld voor Ajax, maar zeg nooit nooit’

Louis van Gaal heeft keeperstrainer Frans Hoek nog niet gepolst voor een functie bij Ajax. Toch sluit hij een toekomstige samenwerking met de 72-jarige trainer niet uit. Beide mannen werkte grote periodes samen.

Van Gaal werd onlangs aangesteld als technisch adviseur van de raad van commissarissen van Ajax. Ondertussen wordt steeds meer duidelijk dat de voormalig bondscoach veel te zeggen heeft in de Johan Cruijff Arena en dat er aardig wat mensen op zijn voorspraak een functie hebben gekregen en gaan krijgen. Danny Blind en Marijn Beuker bijvoorbeeld, die allebei een rol gaan spelen in het technische beleid.

Waar Van Gaal de afgelopen jaren ging, ging Hoek meestal ook. Maar de telefoon van laatstgenoemde heeft nog niet gerinkeld. “Nee, Louis heeft me daar nog niet over gebeld”, vertelt Hoek aan tafel bij NOS Studio Voetbal. “Of ik ervoor open zou staan als hij belt? Zeg nooit nooit. Het is altijd afhankelijk van wat en hoe ze het zouden willen. We zullen het zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.