AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Executoriale verkoop voor Mohamed Ihattaren

Het herenhuis van Mohamed Ihattaren in Vleuten gaat de executoriale verkoop in. Volgens het medium Funda zal de veiling op 16 november gaan plaatsvinden.

De Telegraaf meldde begin augustus al dat twee deurwaarders opdracht hadden gekregen om beslag te leggen op de woning van Ihattaren. Het gevallen toptalent had een schuld van vijfduizend euro en betaalde nooit een op maat gemaakte eettafel. Hij negeerde meerdere herinneringen, appjes en telefoontjes, waardoor nu een gedwongen verkoop van zijn huis volgt.

“In 2021 heeft hij bij ons meubels gekocht voor zijn moeder. Een deel heeft hij betaald, maar de eettafel ter waarde van 2800 euro niet”, zei eigenaar Vural Bilgili van meubelbedrijf Sucasa eerder. Hij sprak van een principekwestie. “Ihattaren zei zelf nog het geld contant te komen brengen, maar later reageerde hij niet meer op mijn berichten en heeft hij mij zelfs geblokkeerd. Ook zijn broers, die erbij waren toen hij de meubels voor zijn moeder kocht, zeggen niets meer met hem te maken te hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.