AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax staat snel weer waar het hoort: bovenaan’

Afgelopen zomer pakte Ajax uit met de komst van de Kroatische mandekker Josip Sutalo. Een succes is het nog niet maar hij heeft er alle vertrouwen in dat de Amsterdammers zich snel zullen gaan herpakken.

Spijt van zijn keuze voor Ajax heeft Sutalo niet. “Ik wil daar helemaal niet op ingaan. Ik heb een aantal concrete aanbiedingen gehad, waaronder van serieuze clubs. Ik heb voor Ajax gekozen, omdat ik denk dat dit voor mij de beste optie is”, zegt hij tegenover het Kroatische medium Germanijak.

Hij gaat verder: “Omdat het een grote club is en ik weet zeker dat ik geen fout heb gemaakt. Dit is een crisis die bij elke club wel eens voorkomt. Ik ben er zeker van dat Ajax snel weer staat waar het hoort: bovenaan”, is Sutalo duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.