AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft groot voordeel in transferstrijd met FC Barcelona’

Ajax heeft een nieuwe speler in het vizier. Volgens het Spaanse medium SPORT gaat het om de Federico Redondo (20). Hij is de zoon van voormalig Real Madrid-speler Fernando Redondo. De Amsterdammers zouden navraag naar hem hebben gedaan bij zijn club Argentinos Juniors. Ook FC Barcelona houdt hem in de gaten.

De kans wordt klein geacht dat Redondo binnenkort in het shirt van Barcelona is te bewonderen. Zijn vader, Fernando Redondo, kwam namelijk tussen 1994 en 2000 uit voor Real Madrid. Bovendien is de Argentijnse middenvelder het neefje van Santiago Solari, oud-speler en -trainer van de club uit de Spaanse hoofdstad. Een overstap van Redondo naar Barcelona ligt dus zeer gevoelig.

Ajax zou reeds contact hebben opgenomen met de entourage van Redondo, die de voorbije maanden veel indruk heeft gemaakt bij Argentinos Juniors. Talloze clubs zouden de afgelopen weken naar Argentinië zijn afgereisd om de middenvelder in levenden lijve aan het werk te zien.

Redondo, die in eigen land qua speelstijl wordt vergeleken met Sergio Busquets, heeft nog geen enkele club iets toegezegd. De middenvelder hoopt dat Real Madrid zich gaat bemoeien in de strijd om zijn handtekening. Het contract van Redondo bij Argentinos Juniors loopt eind 2024 af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.