AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Als hij trainer was geweest bij Ajax, hadden ze nu tweede gestaan’

Volgens Voetbal International-verslaggever Süleyman Öztürk is het een gemiste kans van Ajax door deze zomer niet in zee te gaan met Ange Postecoglou. De Australische trainer maakt momenteel indruk als manager van Tottenham Hotspur.

Onder leiding van Postecoglou staan de Londenaren verrassend bovenaan in de Premier League na acht speelrondes. Hij kwam deze zomer over van Celtic. Volgens Öztürk is de 58-jarige oefenmeester te laat ontdekt. “Hij is tien jaar te laat gescout. Hij was tien jaar geleden al een goede trainer, maar hij komt uit Australië en praat een beetje vreemd”, zegt de verslaggever in een video-item van VI.

“Hij heeft ook niet echt een voetbalachtergrond, dus die kunnen we niet serieus nemen”, vervolgt een cynische Öztürk. “Hij heeft inderdaad geen 130 interlands gespeeld, maar is wel een heel goede trainer.” De buitenlandexpert van het weekblad legt de link met Ajax. “Als hij op tijd gescout was… Hij zat gewoon bij Celtic, hè. Hij had bij de nummer zestien van de Eredivisie trainer kunnen zijn, en dan hadden zij tweede of derde gestaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.