AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Silvano Vos maakt geen indruk op voormalig topvoetballer

Silvano Vos staat de laatste weken in de basis bij Ajax. Hij wordt gezien als één van de lichtpuntjes in de selectie maar daar is voormalig topvoetballer Marco van Basten het niet mee eens.

In Rondo op Ziggo Sport noemt Ruud Gullit Vos een jongen met potentie. “Nou, dat vind ik niet”, reageert Van Basten meteen kritisch. “Ik heb hem zondag (tegen AZ red.) zien lopen, doet ook niks bijzonders.”

Volgens Van Basten is de hele selectie zwaar ondermaats. “Het niveau van de spelers is gewoon belabberd. Het is niet goed, niet des Ajax”, ziet hij. “Normaal gesproken heb je jongens waar andere spelers zich aan kunnen vastklampen. Daar heeft dit Ajax er niet één van. Ze zijn allemaal op zoek naar een sterke schouder of een kapstok, maar ik zie er niet één.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.