AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-middenvelder: ‘Omslagpunt moet zo snel mogelijk komen’

Ajax-middenvelder Kenneth Taylor probeert momenteel het beste uit de situatie te halen bij Ajax door positief te blijven. De Amsterdammers spelen kommer en kwel en staan inmiddels op een zestiende plek in de competitie.

In gesprek met De Telegraaf doet Kenneth Taylor een boekje open over hoe hij de huidige situatie bij Ajax beleeft. Hij wil dat de boel sportief snel weer op de rit is. “Dat omslagpunt móét zo snel mogelijk komen”, zegt hij. “Maar daarna wil ik hieraan kunnen terugdenken en terugzien wat we hieruit hebben gehaald. Lopen we daarna nog eens tegen een tegenslag aan, dan hebben we het allemaal al eens meegemaakt en weten we wat te doen”, zegt de middenvelder hoopvol.

Taylor geeft aan dat hij begrijpt dat het voor buitenstaanders moeilijk te bevatten is dat het ineens zo slecht gaat met Ajax. “Het is snel gegaan”, geeft hij toe. “Dat zegt mij alleen maar dat het ook heel snel weer de andere kant kan opgaan. Dat is de enige manier waarop ik het kan en wil benaderen: vertrouwen houden en overal het positieve uit halen.”

One thought on “Ajax-middenvelder: ‘Omslagpunt moet zo snel mogelijk komen’

  1. Zou het niet slim zijn voor Taylor om eerst zelf eens heel erg goed te gaan spelen? Hij heeft natuurlijk heel veel praatjes maar overtuigd niet echt, toch!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.