AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en PSV-speler in lijst van zestig grootste talenten’

Volgens ‘The Guardian’ behoren Jorrel Hato en Tygo Landt tot de grootste voetbaltalenten in de wereld. De kwaliteitskrant heeft een lijst opgesteld van de zestig meest veelbelovende spelers en daar staan beide jongelingen dus op genoteerd.

Ook afgelopen jaar was er plaats voor de nodige Nederlandse spelers. Gabriel Misehouy (Ajax), Mike Kleijn (Feyenoord) en Julian Rijkhoff (Borussia Dortmund) bemachtigden toen een plekje op de lijst.

Naast de Nederlandse spelers staan er nog een aantal blikvangers op die al bekend zijn voor het grote publiek. Zo is er plaats voor Endrick, die al een contract heeft getekend bij Real Madrid en wordt ook de naam van Lucas Bergvall genoemd. De jonge Zweed wordt naar verluidt in de gaten gehouden door Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.