AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Echt een schande dat Ajax hem haalde’

Voormalig voetballer en huidig analist Andy van der Meyde heeft met verbazing gekeken naar een moment rond Georges Mikautadze tijdens de wedstrijd Ajax – AZ van afgelopen zondag. Hij leed een opvallend balverlies en gooide er toen met de pet naar. Iets waar Van der Meyde met zijn pet niet bij kan.

In het slot van de wedstrijd tegen AZ verloor Mikautadze de bal rond de zijlijn op eigen helft, toen Ajax vol op jacht was naar de gelijkmaker. De Georgiër liep daarna over de zijlijn en maakte weinig aanstalten om weer binnen de lijnen te komen en mee te verdedigen, terwijl AZ door het moment het strafschopgebied van Ajax kon bereiken. Van der Meijde is verbaasd, als hij de beelden aan tafel bij Veronica Offside ziet. “Dit bedoel ik: als je in een team speelt…”

“Hij loopt daar gewoon rustig verder. Doen jullie het maar, want ik kan het niet. Het is ongelofelijk”, gaat een duidelijke Van der Meijde verder. “Het is echt een schande dat Ajax deze man heeft binnengehaald.”

Ajax betaalde deze zomer een transfersom van zestien miljoen euro voor Mikautadze, die via bonussen nog op kan lopen tot ruim negentien miljoen. Bij zijn oude club FC Metz was de aanvaller een belangrijke kracht, maar in Amsterdam weet hij nog niet te overtuigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.