AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-speler hadden bij mij een groot probleem gehad’

Geoffrey van Loenen, Ton Kosterman en Huib van Oostrom schitteren de laatste weken in het Veronica-programma ‘De Voetbaltrainer’. Gisteren mocht het drietal aanschuiven in de talkshow van Khalid en Sophie.

Van Loenen, coach bij amateurclub WIK uit Den Haag, liet zich aan tafel uit over de situatie bij Ajax. “Als ik de laatste wedstrijd heb gezien van Ajax… Bij mij hadden ze de eerste weken geen bal gezien. Ik had ze wel goed aangepakt op de training.” Afgelopen weekend verloren de Amsterdammers van AZ (1-2), waardoor ze nu zestiende (!) staan op de ranglijst.

“Als ik zie dat er in de omschakeling gewoon mensen staan te kijken, of dat ze na een wedstrijd de trainer in principe in de steek laten… Geloof me nou: dan hadden ze bij mij een groot probleem gehad”, benadrukt Van Loenen tot slot.

Ajax staat 16e, de laagste positie ooit voor de Amsterdammers in de historie van de Eredivisie. Amateurtrainer Geoffrey van Loenen – van Veronica’s ‘De Voetbaltrainer’ – zou het heel anders aanpakken als hij in de schoenen van Maurice Steijn zou staan. Kijk hieronder naar de beelden……

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.