AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van Basten is ongeschikt als trainer en analist!’

Analist Johan Derksen heeft geen hoge pet op van zijn collega Marco van Basten. In het programma ‘Vandaag Inside’ maakte Derksen de voormalig topvoetballer met de grond gelijk na zijn uitspraken na Ajax – Feyenoord.

Van Basten zei onlangs na de ongeregeldheden at hij geen andere optie ziet dan het betaald voetbal stop te leggen. Hier kan Derksen helemaal niet in mee en dat komt Van Basten dan ook op stevige kritiek te staan. “Het is niet erg dat hij het zegt, maar dat hij het nog meent ook…”, begint Rene van Der Gijp. Johan Derksen haakt in en staat versteld. “De trieste constatering is dat hij niet geschikt was als trainer, maar ook niet als analist. Als je dit roept, ben je toch ongeloofwaardig?”

Van der Gijp wil hier wel op reageren en is iets milder dan zijn collega. “Hij is geschikt als analist voor voetbalwedstrijden, maar niet als analist voor talkshows (Van Basten is een vaste gast bij Rondo, red). Hij is veel te serieus”, besluit Van der Gijp.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.