AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Maurice Steijn geeft Mislintat een trap na’

Ajax-trainer Maurice Steijn heeft een sneer uitgedeeld naar de vertrokken technisch directeur Sven Mislintat. Hij vindt namelijk dat hij had moeten investeren in twee of drie ervaren spelers. Gisteren gingen de Amsterdammers in eigen huis met 1-2 onderuit tegen AZ en staan nu op een zestiende plaats in de Eredivisie.

Steijn gaf slechts drie van de twaalf aankopen een basisplaats in de Johan Cruijff Arena. “Ik heb de andere jongens niet afgeschreven, dat zou te makkelijk zijn. Maar ik maak andere keuzes op basis van de training. Ze kunnen mij blijkbaar niet overtuigen.”

Vervolgens maakt de geplaagde coach van Ajax zijn punt. “Dit elftal zou ongelooflijk gebaat zijn bij twee of drie ervaren gasten. Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek excelleerden ook dankzij Daley Blind en Dusan Tadic. Die jongens hebben we nu niet en dat voel je in de ploeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.