AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Strenge Huntelaar: ‘Nou moet je een keer je bek houden’

Carel Eiting speelde in het verleden een lange tijd voor Ajax. De middenvelder wilde daar al op jonge leeftijd zijn stempel drukken, maar dit werd niet altijd door iedereen gewaardeerd.

“Ik ben daarin ook wel eens teruggefloten, hoor”, vertelt Eiting in de Cor Potcast. “Toen ik jong was en bij het eerste van Ajax kwam had je natuurlijk allerlei spelvormen op trainen. En bij mij werkt het zo dat ik altijd alles doe om te winnen, ook in een trainingsvorm. Terwijl oudere spelers soms helemaal geen zin hebben om dat zo goed uit te voeren. En als ik dan met een hele tactiek kom en mensen ga vertellen waar ze moeten gaan staan, dan zei Klaas-Jan Huntelaar bijvoorbeeld: Nou is het even mooi geweest.”

Huntelaar maakte dat wel duidelijk tegenover Eiting. “Het hing ervan af hoe hij erin zat. Als ik te lang aan het dribbelen was, gaf hij me ook wel eens een doodschop. En in waar we het net over hadden zei hij af en toe: Nou moet je eens een keer je bek houden. Maar uiteindelijk heb ik een ontzettend leuke band met hem en ik denk dat dat natuurlijk by far het belangrijkst is”, aldus Eiting.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.