AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van Gaal heeft opvolger van Steijn al in zijn hoofd’

Onlangs werd bekend dat Louis van Gaal aan de slag gaat bij Ajax als adviseur van de Raad van Commissarissen. Maar ook het functioneren van de technische staf zou een onderwerp van gesprek zijn.

Binnen de gehele club zou de hoop aanwezig zijn dat Maurice Steijn het snel op de rit weet te krijgen, maar gezien het moeilijke programma houden de beleidsbepalers er rekening mee dat Ajax uiteindelijk afscheid zal moeten nemen van de hoofdtrainer.

Er worden momenteel meerdere opties besproken. Henk ten Cate zou serieus in beeld zijn om de staf aan te vullen. Ook wordt besproken wat Ajax gaat doen wanneer het Steijn moet laten gaan. Van Gaal zal zich daar eveneens over moeten uitspreken, evenals bij de zoektocht naar een nieuwe directeur voetbalzaken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.