AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Aankoop maakte verpletterende indruk op Steijn: ‘WOW’

Ajax-trainer Maurice Steijn is van mening dat Josip Sutalo beter kan dan dat hij tot dusver heeft laten zien. En de oefenmeester heeft hier een aantal redenen voor.

In gesprek met Veronica krijgt Steijn voorgelegd dat Sutalo onzeker oogt. De Ajax-trainer is het daarmee eens. “Hij kwam op een hele andere manier binnen. Hij kwam echt binnen: wow. Iedereen was onder de indruk. We waren ook onder de indruk van hetgeen wat we gezien hadden. Niet alleen bij Dinamo Zagreb, maar ook bij de nationale ploeg.”

“Hij moet een aantal lekkere en goede wedstrijden spelen, dan gaat hij er staan. Daar ben ik van overtuigd”, aldus Steijn, die niet weet waarom Sutalo een reeks mindere wedstrijden achter de rug heeft. Wel heeft hij een vermoeden. “Dat heeft ook met persoonlijkheid te maken. Dat heeft misschien ook te maken met de jongens die om hem heen lopen, die ook nog jong zijn en hem misschien ook nog niet goed aansturen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.