AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DATUM BEKEND: RKC – Ajax dag na sinterklaas ingehaald

De KNVB heeft een nieuwe datum gevonden om het restant van de wedstrijd RKC – Ajax uit te spelen. Dit zal gaan gebeuren op woensdag 6 december met publiek.

Het duel werd afgelopen zaterdag in de 84ste minuut gestaakt, nadat Etienne Vaessen in botsing kwam met Brian Brobbey. De doelman maakt het inmiddels goed. Op 6 december spelen de clubs nog zes minuten, exclusief blessuretijd. Er wordt om 20.00 uur bij een 2-3 stand hervat. Publiek is welkom.

Het protocol van de KNVB schrijft voor dat wedstrijden eigenlijk zo snel mogelijk moeten worden uitgespeeld, maar dat is niet mogelijk door het dubbele programma dat Ajax tot december heeft. De Amsterdammers kunnen aan de bak in de laatste maand van 2023, want ook NEC (3 december), Sparta Rotterdam (9 december), AEK Athene (14 december) en PEC Zwolle (17 december) zijn tot de kerst de tegenstanders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.