AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax haalt volgende klapper binnen als hoofd jeugdopleiding’

In navolging van Louis van Gaal lijkt 22de nieuwe hoofd jeugdopleiding gaat worden bij de Amsterdammers.

Amper een jaar geleden vertrok Blind nog uit de raad van commissarissen, maar nu lijkt de oud-speler van Ajax snel weer terug te keren. “De kans is groot dat Danny Blind terugkeert in de jeugdopleiding, als hoofd van die academy”, vertelt Driessen bij De Telegraaf. “Dat is een rol die open ligt, die hij ambieert en al eens heeft bekleed.”

Bij Ajax moet Blind de opvolger worden van Saïd Ouaali. Laatstgenoemde liet aan het begin van de zomer weten dat hij zijn contract bij Ajax niet wilde verlengen. Daardoor is Edmond Claus nu tijdelijk het hoofd van de jeugdopleiding.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.