AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

NOS: ‘Sven Mislintat biedt Ajax zijn excuses aan’

Sven Mislintat zou Ajax zijn excuses hebben aangeboden voor het niet melden van de zijn belangen in de Borna Sosa-transfer. Hier maakt de NOS melding van. De Duitser zegt te goeder trouw te hebben gehandeld, en zich niet heeft verrijkt.

Via het zaakwaarnemerskantoor (AKA Global) werd de Kroaat binnengehaald, dat belangen heeft heeft in het bedrijf van Mislintat (Matchmetrics GmbH). Ajax was niet op de hoogte van het aandeelhouderschap van AKA Global GmbH in Matchmetrics.

Mislintat zou toegegeven hebben dat hij die belangen had moeten melden.“ Daarbij zou hij intern hebben gezegd dat men moet doen wat ze moeten doen”, meldt de NOS. Mislintat werd vorige week na slechts vier maanden in dienst te zijn geweest ontslagen door de Amsterdammers. Hij mocht maar liefst een kleine 110 miljoen euro uitgeven aan nieuwe spelers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.