AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Alex Kroes wil eerder beginnen aan monsterklus Ajax’

Alex Kroes staat er open voor om eerder te beginnen aan zijn rol als nieuwe algemeen directeur van Ajax. Vanwege een concurrentiebeding kan hij nu pas in maart 2024 aan de slag bij de Amsterdammers. Hier maakt de NOS melding van.

Door ‘een reductie’ van de kant van AZ kan Kroes in maart beginnen en niet nog later. De bestuurder hoopt zelfs nog eerder aan de slag te kunnen gaan bij Ajax en zou daarvoor zijn geplande wereldreis in begin 2024 willen cancelen.

Kroes vertelt de crisis bij Ajax ‘met lede ogen’ aan te zien. “Als ik morgen mag beginnen, dan heel graag. Je kan begrijpen dat ik ook met lede ogen toekijk wat er momenteel gebeurt. Maar ik denk nog steeds dat het heel lastig is om eerder te beginnen, maar ik sta er zeker wel voor open en dat weten de mensen binnen Ajax ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.