AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Analist genoemd voor functie bij Ajax: ‘Ik snap dat ze bij mij uitkomen’

ESPN-analist Marciano Vink wordt gelinkt aan een functie bij Ajax. Zijn naam werd deze week geopperd door sportjournalist Valentijn Driessen. Hij ziet voor hem namelijk een plek weggelegd in de Raad van Commissarissen bij de Amsterdammers.

“Ik ben heel erg gecharmeerd van Marciano Vink”, zei de journalist. Vink wordt zaterdagavond in het televisieprogramma De Eretribune van ESPN geconfronteerd met de suggestie van Driessen. “Ik heb het wel vaker gehoord, ik hoorde het laatste ook al in een andere podcast”, reageert Vink. “Op het moment dat je een mening hebt en die mag verkondigen via ESPN, dan wordt je naam al gauw genoemd. Op de één of andere manier appreciëren mensen wat ik zeg of hoe ik naar het voetbal kijk. Van Basten wordt ook genoemd, die zit bij Ziggo Sport”, vervolgt de oud-voetballer van Ajax. “Ik snap dat ze bij mij uitkomen.”

Vink krijgt vervolgens de vraag gesteld of hij het een goed idee zou vinden als Ajax bij hem zou aankloppen voor een rol binnen de Raad van Commissarissen. “Of ik het een goed idee vind, weet ik niet”, antwoordt hij. “Het Ajax-DNA zit er bij mij sowieso wel in. Ik weet niet of ik ervoor opensta. De RvC heeft een controlerende rol, toch? Ik ben niet echt controlerend, ik ben meer uitvoerend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.