AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Noni Madueke gelinkt aan overstap naar Ajax’

Ajax trok de afgelopen transferperiode maar liefst twaalf nieuwe spelers aan maar geen één lijkt op dit moment uit de verf te komen. In de #DoneDeal-podcast van het medium ‘Voetbalprimeur’ wordt Noni Madueke gelinkt aan een overstap naar de Amsterdammers. Daarnaast zou ook Facundo Torres een optie voor ze zijn.

De voormalig PSV-flitser staat momenteel onder contract bij Chelsea, dat hem in januari voor maar liefst 35 miljoen euro overnam van PSV. Tot een doorbraak komt het voor de 21-jarige buitenspeler tot dusver niet in Londen. Door sportieve redenen werd hij door trainer Mauricio Pochettino afgelopen week zelfs buiten de selectie gelaten voor het League Cup-duel met Brighton & Hove Albion.

Een flinke teleurstelling voor Madueke, die overigens ook net terug is van een blessure. De tijd die hij daardoor overhad, besteedde de aanvaller tevens in het nachtleven. Er kwamen op social media beelden naar buiten van een feestende Madueke. Pochettino ging daarop in, stellende dat de Engels jeugdinternational moet zorgen dat hij niet weer in dergelijke situaties terechtkomt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.