AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat wederom in gesprek met Marc Overmars’

In de afgelopen transferperiode nam Ajax de Argentijnse verdediger Gaston Avila over van het Belgische Royal Antwerp. Maar de scouts van de Amsterdammers zijn nu weer bezig met een andere speler van de regerend landskampioen. Zo zien ze brood in Arthur Vermeeren.

Wel hebben ze te kampen met een fikse concurrentie. Zo zijn ook Liverpool en Barcelona voor hem in de markt. Dit seizoen heeft hij nog geen wedstrijd gemist en hij speelt bijna elke minuut. De martkwaarde van de jonge Belg stijgt dan ook met de wedstrijd en de Europese clubs lijken Vermeeren snel te willen aantrekken. Volgens het Spaanse EL Mundo Deportivo zijn Liverpool, Brighton, West Ham, Barcelona en dus Ajax geïnteresseerd in de rechtspoot. Mocht Ajax de Belg aan willen trekken, dan zal het snel moeten gebeuren. Op het moment dat hij zich stormachtig blijft ontwikkelen wordt hij waarschijnlijk te duur voor de Amsterdammers.

Het voordeel wat Ajax heeft vergeleken met de overige clubs is dat er bij Antwerp met Marc Overmars wel een bekende technisch directeur zit. Ondanks dat er bij Ajax veel aankopen zijn gedaan in de afgelopen maanden lijkt de ploeg wel een versterking als Vermeeren te kunnen gebruiken. Daarentegen is het middenveld van Ajax al drukbezet en lijkt de ploeg eerder een aanvaller nodig te hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.