AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Klaas-Jan Huntelaar doet belofte over ‘schatkamer’

Ajax pakte onlangs uit met het verlengen van de contracten van David Kalokoh en Tristan Gooijer, maar volgens de technische man Klaas-Jan Huntelaar zal het hier niet bij blijven. Hij verwacht namelijk op korte termijn nog meer jonge talenten voor langere tijd te binden aan de club.

“Jong Ajax is de schatkamer van de club. Daar spelen de grootste talenten, om zo dicht bij het eerste te zijn en die stap te kunnen maken. Die proberen we te ontwikkelen en uiteindelijk te kijken wanneer ze klaar zijn om bij de selectie aan te sluiten”, zegt Huntelaar in gesprek met Ajax TV. De oud-spits is bovendien nog niet klaar met het uitdelen van contracten. “Of er nog meer aankomen? Er komen er zeker nog meer aan”, belooft hij.

In totaal lopen liefst elf contracten af bij Jong Ajax. Vooral de toekomst van Gabriël Misehouy is een heet hangijzer. De achttienjarige aanvallende middenvelder staat te boek als groot talent, maar de Amsterdammers slaagden er tot dusver niet in om zijn aflopende verbintenis te verlengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.