AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Eredivisie-smaakmaker wil naar zijn ‘droomclub’ Ajax

Alen Halilovic maakt momenteel furore bij Fortuna Sittard en is daar met zijn spel één van de beste spelers in de Eredivisie. Hij speelde in het verleden al voor absolute topclubs als FC Barcelona en AC Milan maar zou daar graag Ajax nog aan toevoegen.

De Amsterdamse club komt niet uit de mond van Halilovic zelf in gesprek met Voetbal International, maar de positieve woorden van Rafael van der Vaart deden de Kroaat meer dan genoeg. “Ajax is voor mij de grootste club van Nederland, historisch gezien. Ze hebben het nu even moeilijk met een jong team, maar met één goede wedstrijd kan het daar weer gaan draaien.”

Halilovic is pas 27 jaar, maar heeft al een waslijst aan clubs versleten. Als talent van Dinamo Zagreb maakte hij de internationale voetbalwereld gek, maar zijn potentieel kwam er nooit in volle glorie uit. “Ik heb voor drie van mijn favoriete clubs gespeeld. Barcelona, AC Milan, Dinamo Zagreb. Er is er nog ééntje over. Het is een Nederlandse club, hopelijk zal ik er ooit voor spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.