AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zou bij Ajax aan de slag kunnen met verdedigers en middenvelders’

Voormalig speler Sonny Silooy staat er open voor om Ajax de helpende hand toe te reiken. Hier heeft de oud-verdediger van de Amsterdammers namelijk genoeg tijd voor.

“Ik ben altijd bereid om te helpen. Ik zou bijvoorbeeld aan de slag kunnen gaan met de verdedigers en middenvelders”, zegt hij in gesprek met SoccerNews-presentatrice Anouk Hoogendijk. Wat is het Ajax-DNA? “Dat is lastig uit te leggen als je geen Ajacied bent, maar je wordt als jeugdspeler getraind tot winnaar. Als je op je zestiende geen winnaarsmentaliteit hebt, dan hoor je niet bij Ajax. Er werd ingepeperd dat je moet winnen. Nu draait het allemaal om ontwikkelen, in mijn tijd draaide het alleen om winnen.”

Ook zag hij oudgedienden deze zomer niet terugkeren bij Ajax. “We hebben twee grote kansen gemist. Ze hebben mij ooit teruggehaald, Richard Witsche ook. Dat had bijvoorbeeld met Noa Lang en Sergiño Dest moeten gebeuren”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.