AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zit nog niet eens op zijn diepste punt’

Ajax is momenteel bezig met haar slechtste competitiestart in zestig jaar. Het is bestuurlijk een absolute chaos en dat is duidelijk ook terug te vinden op het veld. Voormalig speler Keje Molenaar kijkt met grote zorgen naar de situatie.

“Kijk, Ajax zit volgens mij nog niet eens op zijn diepste punt”, zegt Molenaar tegen Ajax Showtime. “Ajax heeft vanaf het vertrek van Marc Overmars nagelaten om het voetbal en het Ajax-DNA op de eerste plaats te stellen. Er zijn allemaal mensen binnengekomen die helemaal niets met voetbal hebben.”

Molenaar ziet dat die mensen op veel verschillende posities binnen Ajax terecht zijn gekomen. “Ik denk dan van: hoe is dat in godsnaam mogelijk? De RvC van Ajax bestaat uit allemaal mensen die echt niet weten of er lucht of zand in een bal zit. Dat kan natuurlijk niet. Dan vraag je om ellende en dat is gebeurd bij Ajax.”

“Ik noem geen personen, dat doe ik nooit. Mensen denken altijd dat ik dat doe, maar ik noem nooit personen. Ik heb het over het beleid. Ik constateer dat er bij Ajax gewoon geen aandacht geweest is voor voetbal-know-how en het Ajax-DNA. En dat gaat je op een gegeven moment gigantisch opbreken en dat is nu gebleken”, aldus Molenaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.