AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Dusan Tadic kijkt met ‘ontzettend veel pijn’ naar Ajax

Dusan Tadic verruilde afgelopen zomer Ajax voor een nieuw avontuur bij Fenerbahce. De Servier volgt zijn oude club nog steeds op de voet en de huidige situatie gaat hem zeer aan het hart. Hier maakt journalist Freek Jansen van Voetbal International melding van.

“Ik heb contact met Tadic gehad de afgelopen dagen”, vertelt Jansen in de Pak Schaal Podcast. “Wij hebben nog vrij regelmatig contact en hij volgt het nog allemaal. Het gaat hem ontzettend aan het hart en ik heb wel met meer oud-Ajacieden de afgelopen dagen contact gehad. Ze lijken wel uit alle hoeken en gaten te komen. Het doet Tadic ontzettend veel pijn wat er nu allemaal aan de hand is en ook hoe hij bij Ajax weg is gegaan natuurlijk.”

Jansen denkt ook dat de Fenerbahçe-speler in zijn laatste seizoen in Amsterdamse dienst te hard is aangepakt. “Vorig jaar moest hij er natuurlijk ook al flink trekken he. Dat is ook vrij onder de radar gebleven. Iedereen kraakte hem af vanwege zijn prestaties op het veld, maar als je ziet hoe belangrijk hij was in de kleedkamer en op het trainingsveld. Daar hebben we het al vaker over gehad. Voor hem heb ik wel een goed gevoel dat hij het niet hoeft mee te maken wat er nu allemaal hier aan de hand is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.