AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Amsterdamse slangenkuil: ‘Dat herinner ik me van Feyenoord’

Steven Berghuis wekte na afloop van de Klassieker verbazing door geen duidelijk antwoord te geven op een vraag over zijn trainer Maurice Steijn. Met maar liefst 0-4 gingen de Amsterdammers ten onder en zitten momenteel in een ongekende crisis.

“Je ziet dat het een grote slangenkuil is geworden bij Ajax”, stelt Mikos Gouka in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “Mensen kiezen een kamp om te overleven en dat herken ik van Feyenoord uit het verleden.”

Bij de Rotterdammers gaat alles nu crescendo. Ook het restant van de Klassieker nam de ploeg van Arne Slot geen gas terug, ondanks de 0-3 voorsprong. “Dat bleek wel uit de woorden van Santiago Giménez op de persconferentie. In plaats van die 3-0 uit te spelen. Het is toch wel knap dat Slot die mindset bij de spelers heeft gekregen. Want de meesten zullen denken ‘binnenhalen’, want je staat toch 3-0 voor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.